MatrikonOPC


MatrikonOPC – Transfer de date sigur si fiabil

MatrikonOPC ofera cel mai extins portofoliu de produse de conectare OPC din industrie impreuna cu expertiza globala de neegalat in domeniu. Aceste solutii integreaza produsele Honeywell precum Controlerul HC900, MasterLogic PLC, regulatoarele monocanal, sistemele distribuite de conducere, actuatoarele si analizoarele cu echipamentele SCADA de la alti producatori si interfetele operator HMI pentru a asigura o conexiune de date de tip “open”, sigura si fiabila.

Urmatoarele produse MatrikonOPC sunt disponibile pentru echipamentele Honeywell:

Serverul Universal PLC
Serverul Universal MatrikonOPC pentru PLC asigura conectarea mai multor echipamente , protocoale si APIs. Serverul MatrikonOPC Universal pentru PLC ofera o mare varietate de plug-inuri pentru a fi compatibil cu cele mai des intilnite protocoale ale PLC -urilor.

Serverul OPC pentru Modbus
Serverul OPC pentru Modbus asigura acces sigur si fiabil in timp real la date intre toate echipamentele prevazute cu comunicatie Modbus, precum sistemele de arhivare date , interfetele HMI ,sistemele SCADA,etc folosind aplicatiile OPC .

Broker OPC Redundant
Cu Brokerul OPC Redundant (ORB) se implementeaza usor redundanta in sistemele care folosesc avantajul tehnologiei OPC , asa cum este Honeywell’s Experion® HS.

Easy OPC Trender
Easy OPC Trender este o aplicatie intuitiva si puternica OPC Trending Client. Cu OPC-HDA, va puteti conecta la orice sursa de arhiva de date de proces .

OPC Security Gateway
MatrikonOPC Security Gateway securizeaza toate arhitecturile OPC in timp real. Diferit de solutiile OPC care se bazeaza doar pe securitatea tip DCOM, Security Gateway controleaza pe cei care pot naviga, adauga, citi si / sau scrie la o eticheta a unui punct din proces pe oricare server OPC DA sau HDA .

OPC Tunneller
OPC Tunneller asigura o cale de comunicatie usoara, fiabila si sigura intre calculatoarele legate in retea . OPC Tunneller permite chiar configurari de time-outuri, oferind astfel un control complet.

OPC Data Manager
OPC Data Manager (ODM) este o aplicatie software care transfera date de la un server OPC la alt server . ODM se foloseste atunci cand aveti nevoie sa impartiti , ruta sau transfera date prin OPC
Intre doua sau mai multe sisteme de conducere (ex. PLC si un DCS). Cu ODM aceasta conexiune poate fi realizata cu pachete de software standard, care se instaleaza pe masina .

OPC Excel Reporter
OPC Excel Reporter este un OPC Client pentru utilitarul Excel care transforma Excel intr-un instrument de raport pentru datele din proces si echipamente. Se conecteaza la oricare sursa de date in timp real (OPC DA) sau arhiva (OPC-HDA) date . Cu o interfata simpla si usor de utilizat, formularele Excel pot fi legate la puncte specifice I/O din PLC in cateva secunde.

MicroHistorian
OPC Micro Historian este ideal pentru stocare de date provenite de la PLC-uri individuale sau pentru procese tehnologice simple in scopul analizei si a rapoartelor.

Using Honeywell MatrikonOPC Solutions with Experion HS Solution