Indicatoare digitale


Programatoarele digitale executa programe planificate pre-determinate sau de test intr-o perioada de timp fixa functie de marimile de set-point introduse in memorie.

Honeywell ofera programatoare care executa retete de conducere de process de baza si complexe si are ca optiuni intrari universale din proces, si modelele multicanal.Indicator digital de panou UDI1700

Indicatorul digital de panou Honeywell UDI 1700 Honeywell imbina perfectă înalta performanță și calitatea la un pret accesibil, fiind ideal pentru majoritatea aplicațiilor. Bazat pe aceeasi platforma ca si regulatoarele Honeywell UDC1200 – UDC1700, este un partener perfect pentru aplicații care necesită atât control și indicație precisă.

Indicatorul digital de panou UDI 1700 are o gamă largă de funcționalități pentru utilizatori. Dimensiunea mica 1/8 DIN a indicatorului de panou permite o incadrare usoara pe panou, în timp dimensiunea mare de 14 mm a celor patru cifre ale displayului cu LED-uri permite operatorilor citirea informații vitale de la distanță.

Tehnologia plug-and-play permite utilizatorilor să adauge cu ușurință optiuni conform nevoilor sale. Opțiuni, cum ar fi de ieșire releu de alarmă, releu dual-alarmă și retransmisie semnal liniar, sunt usor upgradabile. Aceasta capabilitate permite utilizatorului să plătească doar pentru opțiunile care sunt necesare pentru a-i satisface cerințele individuale.

Indicatorul digital UDI 1700 inlocuieste vechiul model Honeywell UDI 1500 retras din productie.

Indicator digital de panou Honeywell UDI1700 – Specificatii tehnice
Indicator digital de panou Honeywell UDI1700 – Ghid de instalare rapida
Indicator digital de panou Honeywell UDI1700 – Ghid de selectare model