Echipamente de proces

Regulatoare
Regulatoarele digitale si indicatoarele Honeywell mono si bicanal asigura altgoritmi precisi de comanda si indicare a variabilelor de process cu multe optiuni de functionare. Cu gama completa Honeywell , putem oferi o solutie versatila pentru o varietate de aplicatii. Toate regulatoarele si indicatoarele Honeywell sunt foarte fiabile , usor de configurat , flexibile si multifunctionale.

Programatoare si Indicatoare
Programatoarele digitale executa programe planificate pre-determinate sau de test intr-o perioada de timp fixa functie de marimile de set-point introduse in memorie. Honeywell ofera programatoare care executa retete de conducere de process de baza si complexe si are ca optiuni intrari universale din proces,si modelele multicanal.

Inregistratoare si Achizitii de Date
Honeywell ofera o gama extinsa pentru necesitatile D-voastra de achizitie si inregistrare date din proces. Alegeti formatul potrivit de diagrama de hartie : rola, circulara sau inregistrare fara hartie – paperless , pentru a vizualiza, inmagazina si a gestiona datele din proces. In plus, softwarele Honeywell permite integrarea in retea si capabilitatea de arhivare in timp real a datelor.

Instrumentatie Analitica
Honeywell ofera o gama extinsa de senzori si instrumente pentru a masura pH, ORP, conductivitate si oxygen dizolvat. Solutiile unice oferite mentin in stare de functionare unitatea D-voastra eficient si in siguranta.